середа, 28 вересня 2022 р.

Миттєвості Бібліофесту XII!

28.09 -Бібліоселфі "Стань читачем сьогодні" у бібліотеці-філії №3 для дорослих.  До нас завітали маленькі гості-першокласники ЗОШ №25 на свято книги та бібліотеки. Захоплюючі ігри, розповіді, фотосалон, посвята в читачі і солоденькі смаколики від  партнерів нашої бібліотеки.









29.09 - Вікенд з Галиною Шулим

Незабутній вікенд з письменницею Галиною Шулим і щира подяка вчителю тернопільської ЗОШ №25 Наталії Стадник (Киричук) за теплі слова та підтримку.
".... Це так чудово, коли у наш час, "час телефонів" та електронних книг, діти мають можливість відвідати бібліотеку і відчути ту неймовірну, і величну атмосферу, яка панує у ній.
Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек учні 6 класу ТЗОШ25,мали можливість побувати на зустрічі з відомою дитячою письменницею сучасності Галиною Шулим, послухати її твори, познайомитися із цікавими героями та їхніми пригодами.
Щиро дякуємо за запрошення дорогій Ярославі Тадеївні, яка завжди чекає на читачів у стінах такої рідної бібліотеки і щоразу готує для них чергові сюрпризи".(https://www.facebook.com/profile.php?id=100010893999913)






30 вересня - День бібліотек!

"Свято книги-свято читання!"





































Немає коментарів:

Дописати коментар